fjällplanering

Förutom datorn i knät så har jag en hel drös med papper.. Listomanen Millan är framme! Inför en 2 veckors fjällenvistelse känns det som om man behöver planering!
Kan säga att Tuvas lista är låååååååång... Fattar inte hur vi ska få plats med allt i bilen?! Det som vi inte behöver ta med i år är barnmatstolen. Den ligger i förrådet sen en tid tillbaks eftersom hon bara sitter på vuxenstol numera.
Men istället behöver hon ju ha mängder med leksaker med sig...
Nog för att man är ute mycket (pulka -check) och röjer runt i snön så blir ändå kvällarna inne och då måste man ju ha leksaker. Och man vet ju inte om det smäller till och bli snorkallt igen så man inte kan vara ute så mycket...



Natten till söndag bär det av. Vi har valt nattkörning i år, och jag hoppas det kommer funka så att Tuva sover på den största delen av resan. Det är ju bra mindre trafik på natten med, tyvärr desto mer vilt som man får hålla kik på..
Men om Tuva sover bra, och katten blir dekad av sina piller så kan det nog bli en behaglig resa. Anders åker, som vanligt, på det mesta av körningen...

Hur har ni gjort med långresor? tips emottaget tacksamt!

Så idag är alltså planeringsdag! Tuva får stå ut med det, vi flängde ju runt hela dagen igår så en hemmadag kan hon nog stå ut med. Väddö blir imorgon istället...


Kommentarer
Postat av: Alfva

Åh så skoj. Lagom avis - ja! Vi åker ju till Idre på torsdag morgon (bara långhelg) och då kommer vi åka på morgonen tidigt.

I vanliga fall satsar vi som ni på att åka på natten för smidigaste transport.



A vill också bara sitta på vuxenstol numera, men hon är ju för kort i rocken. Har ni någon dyna eller annat tips så hon kommer upp lite?

2011-02-01 @ 15:06:20
URL: http://alfvan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0