vecka 39

Jag har gjort upp en plan. Att bebis ska komma nån gång i nästa vecka. Så tänkte jag, men vi får se vilken plan den här lilla terroristen har!
När den än tänker komma ut så är det verkligen nedräkning just nu. Max en månad kvar. Och bara 2 veckor tills hinnsvepnings ska göras.
Om inget händer innan dess då såklart.....

Annars är det en enda lång väntan nu. Jag orkar inte göra mycket alls och har ont mest hela tiden. Idag har jag fått ännu mera ont i korsryggen och förvärkarna jobbar på ordentligt.
Allt är som vanligt med andra ord!

Fast det blir ju faktiskt mer och mer spännande för varje dag som går. Det är en rätt så skum bubbla man lever i just nu, när det liksom kan hända när som helst.
Fortfarande har jag lite saker kvar som jag skulle vilja få gjort innan bebis kommer. Som tex att köpa en almenacka för 2012. Såna små saker,
Men det kräver ett besök nere på stan. Och bara det att klä på sig vettiga kläder, sminka sig och gå runt i affärer känns som jordens prestation just nu. Även om jag hellre skulle göra det utan en nykläckt.
Ett försök ska göras på fredag, då ska Tuva ha mormordag igen!

Den här veckan är inget MVC-besök så jag har inga siffror att bjuda på. Förutom att vågen började ticka uppåt igen. Men kanske inte helt oväntat med tanke på allt onyttigt jag äter och att varje kväll får jag bända av strumporna som ätit sig in i vattenfyllda vrister.
Så en hel del vätska har jag nu samlat på mig. Men sånt försvinner ju snabbt som tur är!

En liten lista vad jag mest av allt saknar och längtar efter just nu:
- BRIEOST!!!!!
- kunna plocka upp saker från golvet utan att känna sig magpumpad
- sova på mage
- sova överhuvudtaget mer än en timma i taget
- slippa kissa en miljon gånger per dygn
- kunna nå mina fötter
- kunna ha tajta kläder utan att se ut som barbamama
- mina vanliga kläder
- kunna leka med Tuva som jag vill
- slippa be om hjälp för minsta lilla grej
- slippa gå in i saker och folk hela tiden
- Kunna dra in magen när jag ska förbi en trång passage (hur många gånger har jag inte missbedömt min egen storlek och försökt pressa mig emellan där det inte går med följd av att dunsa in i folk på Ica eller mejat ner varor...)
-
nämnde jag brieost!

Sen finns det nog en hel del massa som jag glömt. Men det får räcka så där!
Och jag inser ju nu när jag skriver här om vecka 39, att det är den näst sista preggoveckan. Sen är man ju på övertid och det SKA inte hända!

Lite vemodigt att det är slut på gravidteten, för den har ju vart så mysig och jag har vart så där skolbokigt lycklig hela tiden.
HA! Eller inte!!!
snart är det bye bye till gravida tjockis-Millan, vi ses inte igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0