Vide, 3 månader



Så här ser livet ut för en 3 månader gammal Vide.

Oavsett hur bra/dålig natten är så börjar böket vid 05-tiden. Men än så länge är det inte dags att gå upp, det tycker även han. Som böksover på gärna i 2 timmar. Det vi ser som bra natt är när han somnar och äter vid 20-tiden, sen mat kl 01 + 04 och sover lugnt där emellan.

Han är vaken ca 2 timmar i stöten, och sover han 45 min är jag glad. En riktigt kortsovare är vad han är!
Bäst är att sova ute i en rullande vagn.

Intressen: sprattla i babygymmet, glo på morsan sin, spana på storasyter och förundras över allt hon gör, skrika på farsan sin, vanka av och an hemma och spana runt i nåns famn, åka bil och äta.

Detta gör vi, varv på varv. Varje dag. 



Han är go och glad och flinar till ganska så ofta och babblar gärna. Helst ska man svara med samma ljud.

Nya färdigheter: rulla från mage till rygg. Han kämpar på med att vända från andra hållet. Händerna börjar spanas in och dom kan det stirras på intensivt. Och utövar även sporten stoppa-in-händerna-så-långt-in-i-munnen-som-det-bara-går. Jollrar mest hela tiden.

Äter: med 2-3 timmars mellanrum, ca 130ml åt gången. Vi försöker nu glesa ut matningarna så det blir med minst 3 timmars intervall o att han äter mer då varje gång.

Väger: 5,8kg (2 veckor sen)
Mäter: 58cm (2veckor sen)

Klädstorlek: 62, börjar nosa på 68.

Han är en nöjd kille som oftast bara hänger på. Tror att han kommer bli en sittastillochpillramedgrejer-kille om ett tag. Inte riktigt som storasyster som öste på från start. Nä den här lillen är nog mer en funderare tror vi.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0